Naša firma KiNGSiTE.RS D.O.O. otvorena je 15.03.2022 Godine.

Nudimo Vam besplatno oglašavanje Vaših proizvoda na našem portalu na neograničeno vreme, I gde možete da postavite 1 BILION OGLASA A DA NE PLATITE TO!!!
Oglasi ističu nakon godinu dana na vama je samo da kliknete da li će te obnoviti oglas BESPLATNO ili UKLONITI AKO GA NEMATE NA STANJU!!!
Nema skrivenih troškova!

Svi registrovani korisnici našeg portala su naši saradnici, koji vremenom i interaktivnom saradnjom postaju i naši poslovni partneri.

Osnovna i najvažnija pravila našeg portala su:

1. Vaša bezbednost je nama na prvom mestu, jer mi nismo kao drugi, garantujemo Vam 1 BILION transfer novca svih valuta iz celog sveta.
2. Registracija je BESPLATNA I UVEK ĆE BITI!!!
3. Oglasi se postavljaju BESPLATNO 1 BILION OGLASA BESPLATNO!!!
4. Oglasi se postavljaju na NEOGRANIČENO vreme, i BESPLATNO se obnavljaju nakon godinu dana (NE NAPLAĆUJE SE!!!)
5. NEOGRANIČEN opis oglasa.
6. BESPLATNO postavljanje 20 fotografija po jednom oglasu i VELIKI izbor KATEGORIJA i PODKATEGORIJA.
7. NAJVEĆE i NAJJEFTINIJE pogodnosti za Vaše reklame.
8. BEZBEDNOST koja Vam se nudi jeste BEZBEDNOST Vaših oglasa i BEZBEDNOST Vaših podataka, jer će svaki novi korisnik biti proveren.
Svaki korisnik koji ne potvrdi svoj lični dokument((( ID LIČNE KARTE ili PASOŠA ))) biće uklonjen sa sajta.
Nećemo dozvoliti da budete prevareni ili obmanuti od strane drugih korisnika jer svaki pokušaj prevare će biti sankcionisan sa našeg sajta, neće moći više nikad da se registruje na našem sajtu, biće prijavljen nadležnim organima i odgovaraće u skladu sa zakonima REPUBLIKE SRBIJE.

Napravili smo nešto NOVO-BRŽE-LAKŠE-SIGURNIJE-JEDNOSTAVNIJE!

Posetite naš portal i uživajte u prodaji i kupovini sa više novca u džepu!

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju i radujemo se zajedničkoj saradnji.
Ako ste se već odlučili da sarađujete sa nama i oglašavate preko našeg portala, kontaktirajte nas, a ukoliko se niste opredelili za saradnju sa našom firmom nudimo Vam RAZNE POGODNOSTI za Vaše reklame!!! Hvala Vam na ukazanom poverenju!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Krivično delo prevare u Krivičnom zakoniku Srbije
Reguliše ga član 208 Krivičnog zakona Srbije. Osnovni oblik reguliše stav 1 već pomenutog člana, navodimo: „Ko u nameri da sebi ili drugom pribavi protivpravnu imovinsku korist dovede koga lažnim prikazivanjem ili prikrivanjem činjenica u zabludu ili ga održava u zabludi i time ga navede da ovaj na štetu svoje ili tuđe imovine nešto učini ili ne učini, kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina i novčanom kaznom.

Kao što vidimo, za ovaj oblik prevare bitna je namera za pribavljanje protivpravne koristi, koju da bi neko ostvario namerno drugog dovodi u zabludu kako bi štetovao.

Dešava se da neko nekog prevari, samo da bi prevareni štetovao, bez neke naročite, neposredne koristi za učinioca krivičnog dela. Motive tih dela možemo da nagadjamo, ali najčešće je u pitanju zavist, i sl. Međutim, treba naglasiti da se i to kažnjava, i to kaznom zatvora do šest meseci.

Ako Vas neko prevari ili ošteti za poveću sumu, preciznije preko 450.000,00 dinara, onda će se učinilac kazniti zatvorom od jedne do čak osam godina, naravno i novčanom kaznom. Kad iznos prelazi 1.500.000,00 dinara, onda su kazne još rigoroznije, te je zakonski raspon od dve do deset godina zatvora.

Moderno vreme odražava se i na polju krivičnog prava, tako i na krivično delo prevare, te imamo jedan oblik, jedno faktički novo delo, koje je regulisanom članom 301 KZ.

U prvom stavu pomenutog člana se navodi: „Ko unese netačan podatak, propusti unošenje tačnog podatka ili na drugi način prikrije ili lažno prikaže podatak i time utiče na rezultat elektronske obrade i prenosa podataka u nameri da sebi ili drugom pribavi protivpravnu imovinsku korist i time drugom prouzrokuje imovinsku štetu, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

Naravno, kao i kod klasične prevare, nije isto kad su iznosi imovinske koristi veći, te se shodno povećanju štete, povećava i zaprećena kazna, koja ide i do deset godina zatvora.

Šta da Vam kažemo na kraju, sem pameti i mudrosti više, bilo da ste oštećeni ili okrivljeni. U protivnom, imaćete potrebu za angažovanjem advokata za prevare, tj. advokatsku kancelariju koja se bavi krivičnom materijom, u koju spada svakako i krvično delo prevare.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------